Kalv- og tunsalat

4 pers.

Ingredienser

250 g magert kalvekød
1 spsk. olie
salt, friskkværnet peber

Dressing:
3 spsk. olivenolie
3 spsk. esdragoneddike
2 spsk. appelsinsaft
2 spsk. hakket esdragon

200 g sukkerærter
80 g friskbælgede ærter
25 g skalotteløg, finthakket
150 g god tun i olie

Fremgangsmåde

Steg kødet i olie på en pande, ca. 2 minutter på hver side – afhængig af hvor rødt det ønskes – men kødet skal helst være rosa i midten. Drys med salt og friskkværnet peber. Lad det afkøle på panden inden det skæres i tynde skiver.
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og tilsæt stegeskyen fra panden.
Blancher sukkerærter, ærter og skalotteløg, hæld vandet fra og skyl hurtigt med koldt vand, lad det dryppe af.
Lad tunen dryppe godt af og pil det fra hinanden i flager. Anret grønsagerne på et fad, læg skiver af kød og tun over, slut af med at hælde dressingen over.

Comments

comments