header

Græsk æggekage

2 pers.

Ingredienser

4 store æg
2 tsk. maizena
½ dl mælk
salt, friskkværnet peber
1 fed hvidløg, presset
125 g fetaost
1 grøn peberfrugt i store tern
8 cherrytomater i halve
3 kolde, kogte kartofler i tern
hakket basilikum
1 spsk. hakket persille
lid rapsolive til stegning

Fremgangsmåde

Gør alle grønsagerne klar. Lad fetaosten dryppe got af og skær den i tern. Pisk æg, maizena og mælk sammen, krydr med salt, friskkværnet peber og presset hvidløg.
Vend grønsager og feta i sammenmed basilikum og persille. Kom blandingen på en pande med lidt olie, løft op i den, så massen stivner uden at den brænder på. Vær sikker på at panden kan tåle at komm i ovnen og sæt den ind ved 220 grader eller under grill i et par minutter, så den stivner helt. Pas på at den ikke får for meget. Server med rugbrød.