Kokosbund med mascarpone

8 pers.

Ingredienser

Dej:
3 æg
250 g sukker
50 g kokosmel
175 g mel
2 tsk. bagepulver
1 stang vanilie
2 dl sødmælk
75 g smeltet smør

Mascarponecreme:
200 g mascarpone
2 spsk. yoghurt
2 spsk. flormelis
saft fra 1 citron

150 g friske brombær
150 g friske hindbær
150 g friske jordbær i kvarter

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker sammen. Bland kokosmel, mel, bagepulver og korn fra vaniliestangen sammen. Vend blandigen i de piskede æg sammen med mælken. Rør til sidst den smeltede smør sammen. Hæld dejen i en smurt springform og bag den ved 200 grader i 25 minutter. Tjek om den er nok ved at stikke en tandstikker i den. Kø lagen af.
Rør mascarpone sammen med yoghurt, flormelis og citronsaft. Fordel det på kagebunden og lav en pyramide af bær. Server straks.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik