Kokosbund med mascarpone

8 pers.

Ingredienser

Dej:
3 æg
250 g sukker
50 g kokosmel
175 g mel
2 tsk. bagepulver
1 stang vanilie
2 dl sødmælk
75 g smeltet smør

Mascarponecreme:
200 g mascarpone
2 spsk. yoghurt
2 spsk. flormelis
saft fra 1 citron

150 g friske brombær
150 g friske hindbær
150 g friske jordbær i kvarter

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker sammen. Bland kokosmel, mel, bagepulver og korn fra vaniliestangen sammen. Vend blandigen i de piskede æg sammen med mælken. Rør til sidst den smeltede smør sammen. Hæld dejen i en smurt springform og bag den ved 200 grader i 25 minutter. Tjek om den er nok ved at stikke en tandstikker i den. Kø lagen af.
Rør mascarpone sammen med yoghurt, flormelis og citronsaft. Fordel det på kagebunden og lav en pyramide af bær. Server straks.

Comments

comments