Lækker salat med gedeost

4 pers.

Ingredienser

200 g blandede, baby salatblade
1 rød peberfrugt
1 skalotteløg
110 g gedeost i rulle

Dressing:
1 dl god olivenolie
½ dl sherryvineddike
3 spsk. akaciehonning
flagesalt, friskkværnet peber

lækkert, rustikt italiesk brød
frisk rosmarin

Fremgangsmåde

Skyl salaten og slyng/dup den tør. Skær peberfrugt i tynde strimler og løg i tynde både. Skær gedeosten i 4 skiver, kom dem i et ovnfast fad og gratiner dem ved 225 gradr på øverste rille i 3 minutter.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend grønsagerne godt rundt i den.
Rist tykke skiver af brød på godt varm grillpande, til de får et flot grillmønster.
Anret salaten med den varme gedeost, dryp med dressing og drys med lidt frisk rosmarin.

Comments

comments