header

Lækker salat med gedeost

4 pers.

Ingredienser

200 g blandede, baby salatblade
1 rød peberfrugt
1 skalotteløg
110 g gedeost i rulle

Dressing:
1 dl god olivenolie
½ dl sherryvineddike
3 spsk. akaciehonning
flagesalt, friskkværnet peber

lækkert, rustikt italiesk brød
frisk rosmarin

Fremgangsmåde

Skyl salaten og slyng/dup den tør. Skær peberfrugt i tynde strimler og løg i tynde både. Skær gedeosten i 4 skiver, kom dem i et ovnfast fad og gratiner dem ved 225 gradr på øverste rille i 3 minutter.
Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend grønsagerne godt rundt i den.
Rist tykke skiver af brød på godt varm grillpande, til de får et flot grillmønster.
Anret salaten med den varme gedeost, dryp med dressing og drys med lidt frisk rosmarin.