Crostini med stenbiderrogn

4 pers.

Ingredienser

1 god italiensk flute
lidt olivenolie
300 g stenbiderrogn, renset
1 rødløg, meget finthakket
lidt citronsaft

Dressing:
2½ dl creme fraiche 38%
fintrevet skal af 1 citron
1-2 spsk. citronsaft
salt, friskkværnet peber

krydderurtesalat:
lidt frisk dild, finthakket
lidt frisk kørvel, finthakket
lidt god olivenolie
flagesalt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær fluten i lange skrå skiver og grill dem på en oliesmurt grillpande. Krydr stenbiderrognen med lidt salt, citronsaft og friskkværnet peber. Vend rødløg i.
Pisk creme fraichen stiv med citronskal, -saft og krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret stenbiderrogn på brødet og server en spsk. dressing til. Pynt med lidt krydderurtesalat.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik