Crostini med stenbiderrogn

4 pers.

Ingredienser

1 god italiensk flute
lidt olivenolie
300 g stenbiderrogn, renset
1 rødløg, meget finthakket
lidt citronsaft

Dressing:
2½ dl creme fraiche 38%
fintrevet skal af 1 citron
1-2 spsk. citronsaft
salt, friskkværnet peber

krydderurtesalat:
lidt frisk dild, finthakket
lidt frisk kørvel, finthakket
lidt god olivenolie
flagesalt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skær fluten i lange skrå skiver og grill dem på en oliesmurt grillpande. Krydr stenbiderrognen med lidt salt, citronsaft og friskkværnet peber. Vend rødløg i.
Pisk creme fraichen stiv med citronskal, -saft og krydr med salt og friskkværnet peber.
Anret stenbiderrogn på brødet og server en spsk. dressing til. Pynt med lidt krydderurtesalat.

Comments

comments