Napoleonshatte

18 stk.

Ingredienser

250 g mel
175 g smør
75 g flormelis
1 æg
1-2 spsk. fløde 13%

Fyld:
250 g marcipan
1 æggehvide
1-2 spsk. flormelis

æggehvide til pensling

Fremgangsmåde

Finde smørret i melet og tilsæt flormelis, æg og fløde. Saml dejen hurtigt og lad den hvile koldt ½ time.
Rul dejen udtil en tynd plade og udstik cirkler i ca. 6 cm. i diameter.
Ælt fyldet sammen og sæt en lille kugle marcipn på midten af hver cirkel. Saml dejen om marcipankuglen med 3 fingre, så den kommer til at minde om en napoleonshat. Pensl kagerne med æggehvide, så de holder faconen under bagningen. Bag kagerne ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik