Kongressnitter

25 stk.

Ingredienser

150 g mel
100 g smør
2 spsk. ukker
1 æggeblomme

Fyld:
100 g hasselnødder
125 g sukker
3 æggehvider

Fremgangsmåde

Findel smørret i melet og bland sukker i. Tilsæt æggeblommen og ælt derefter dejen. Sæt den koldt i ½ time.
Hak nødderne fint. Bland den sammen med sukker og æggehvide og rør massen luftigt.
Rul mørdejen ud direkte på bagepapir til en firkant, ca. 15 x 25 cm. Bøj papiret op i 1 cm. høj kant hele vejen rundt. Sæt kagen på en plade.
Bag den midt i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Smør nøddemassen over og bag kagen i ennu 10 minutter. Når kagen er helt koldt, skæres den ud i 25 snitter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik