Honningroulade

Ingredienser

100 g honning
2 æg
50 g brun farin
100 g me
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær

Fyld:
125 g smør
100 g flormelis
revet skal af 1 appelsin
1 spsk. appelsinsaft

flormelis
revet appelsinskal

Fremgangsmåde

Pisk honning, æg og farin skummende.
Bland mel, bagepulver og krydderier – vend det forsigtigt i. Kom dejen på bagepapir og bag den midt i ovnen ved 200-225 grader i 6-8 minutter.
Vend bunden over på et stykke bagepapir drysset med sukker, lad det andet stykke bagepapir sidde på og dæk med et fugtigt viskestykke.
Fyld:
Rør smør og flormelis sammen, tilsæt den revne appelsinskal og -saft. Smør fyldet over den helt kolde rouladebund og rul den sammen fra den lange ende. Sigt et tyndt lag flormelis over inden den skal serveres og pynt med revet appelsinskal.

Comments

comments