Små honningkager

12 stk.

Ingredienser

125 g honning
85 g sukker
3 æg
revet skal af 1 appelsin
1 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
½ tsk. nellike

Fyld:
50 g nøddekerner
50 g rosiner
50 g chokolade
50 g pomeransskal
50 g sukat

200 g marcipan
abrikosmos

Pynt:
200 g chokolade
mandelsnitter

Fremgangsmåde

Fyld:
Hak al fyldet og bland det med 2 spsk. af melet.

Pisk honning, sukker og æg godt sammen og tilsæt reven appelsinskal.
Bland melet med krydderierne og bagepulver, rør fyldet i. Rør det i en øvrige dej.
Kom dejen i en smurt bradepande, ca. 18 x 26 cm.
Bag kagen midt i ovnen ved 175 grader i 35 minutter. Lad den køle af.
Flæk kagen. Rul marcipanen ud til en tynd plade mellem 2 stykker bagepapir eller film. Smør abrikosmarmeladen på den ene kagebund. Læg marcipanen over og den med den anden bund. Skær kagen i firkanter.
Smelt chokoladen og glaser kagestykkerne med chokoladen. Pynt med mandelsplitter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik