Pitabrød

8 stk.

Ingredienser

25 g gær
3 dl lunkent vand
½ tsk. salt
½ tsk. sukker
1 spsk. olie
50 g grahamsmel
ca. 350 g hvedemel

Fremgangsmåde

Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og det meste af hvedemelet. ÆLt dejen godt igennem på bordet og kom mere mel i, til dejen slipper bordet.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted, tildækket i ca. 1 time. Del dejen i 8 stykker og form dem til boller. Rul bollerne til ½-3/4 cm. tykke pandekager med en kagerulle.
Varm ovnen op til 250-275 grader. Sæt bageplade med bagepapir i ovnen mens den varmes op. Læg 4 brød på den varme bageplade og bag dem i 6-7 minutter på nederste rille. Brøene skl kun være let gyldne, de må ikke blive sprøde. Bag de 4 andre brød på samme måde.
Server brødene lune. De kan opbevares et par dage i plastikpose eller fryses og varmes i ovnen lige inden servering.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik