Kylling i kokosmælk

4 pers.

Ingredienser

1 kylling, parteret
2-3 spsk. olie
2-3 skalotteløg
1 fed hvidløg
500 g champignon, skivede
1 frisk rød chili, finthakket
1 ds. kokosmælk
½ dl rom
½ tsk. timian
2-3 laurbærblade
salt, friskkværnet peber
Tilbehør:
ris
friskhakket persille

Fremgangsmåde

Tør kyllingestykkerne og brun dem hurtigt i olie. Tag stykkerne op og svits derefter finthakket skalotteløg, hvidløg, champignon og chili. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden og hæld kokosmælk ved. Tilsæt yderligere rom, timian, laurbærblad, salt og peber. Lad retten simre mør i 50-60 minutter.
Server med løskogte ris og friskhakket persille.

Tak for opskriften Cricity.com

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik