Mandelpandekager med jordbær

4 pers.

Ingredienser

Dej:
150 g mel
1 spsk. sukker
2 dl fløde 13%
1½ dl vand
2 æg
50 g mandelflager
30 g smør til bagning

Fyld:
½ kg jordbær
1-2 spsk. god, lagret balsamico
ca. 3 spsk. sukker

Fremgangsmåde

Dej:
Pisk mel, sukker, vand, fløde og æg sammen. Lad dejen hvile i ca. ½ time.
Fyld:
Skyl og nip jordbærrene. Skær dem i skiver og lad dem trække med sukker og balsamico, mens pandekagerne bages.
Bag dejen til tynde pandekager med en lille smule smør til hver pandekage.
Drys lidt mandelflager på den ene side af hver pandekage, inden dejen stivner og pandekagen vendes. Fold pandekagene i kvarter og hold dem lune i ovnen. Server de varme pandekager sammen med jordbærrene.

Comments

comments