Rabarber-marcipankage

6 pers.

Ingredienser

Dej:
3 æg
3 spsk. sukker
200 g marcipan
2 spsk. mel

Kompot:
400 g rabarberstilke
100-125 g sukker

Desuden:
1½-2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Dej:
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Riv marcipanen groft og bland den i æggemassen sammen med melet. KOm dejen i en smurt springform. Bag bunden ved 200 grader i 20-25 minutter midt i ovnen.
Tag kagen ud og lad bunden køle lidt af, inden den tages ud af formen.
Kompot:
Skær rabarber i 2-3 cm. lange stykker og læ dem i et ovnfast fad. Drys sukker over og sæt rabarber i ovnen ca. 20 minutter, samtidig med at bunden bages. Afkøl kompotten.
Pynt:
Pisk fløden stiv. Dryp kagebunden med lidt af saften fra rabarberne. Pynt med flødeskum og rabarberkompot.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik