Nødderand med frisk frugt

6 pers.

Ingredienser

125 g hasselnøddekerner
4 æggehvider
125 g sukker
½ dl rasp
½ tsk. bagepulver
100 g god, mørk chokolade

Fyld:
god vanilieis
frisk frugt skåret i mindre stykker

Fremgangsmåde

Hak nøddekernerne meget fint i en blender. Pisk hviderne stive. Bland nødder, sukker, rasp og bagepulver – vend det i de stiftpiskede æggehvider. Smør en randform på ca. 1½ liter godt med smør og drys denmed et tyndt lag rasp. Fordel nøddedejen i formen og bag randen 25-30 minutter ved 175 grader.
Afkøl randen lidt i formen, inden den vendes ud på en bagerist.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad og dryp den over randen.
Server med en god vanilieis og frisk frugt.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik