Kylling i grøn karry

2 pers.

Ingredienser

1 stilk citrongræs, bund, top og yderste lag fjernet
½ løg
1 spsk. frisk, revet ingefær
½ bdt. frisk koriander
2 spsk. grøn karry
1 tsk. olie til stegning
1 dåse kokosmælk
saft af 1-2 lime
1-2 spsk. fiskesauce
1 tsk. sukker
2 kyllingebrystfileter i tynde skiver
1 bdt. forårsløg
100 g sukkerærter
1 rød peberfrugt i strimler
½ bdt. koriander

Fremgangsmåde

Hak citrongræs, løg, ingefær og koriander i en blender. Kom det hele sammen med den grønne karry i en varm gryde med lidt olie, lad det varme godt igennem, uden at det tager farve. Tilsæt kokosmælk og lad det koge stille og roligt i 10-15 minutter til saucen tykner. Smag til med limesaft, fiskesauce og sukker.
Tilsæt kyllingestykker og lad dem få ca. 15 minutter, til den er mør. Kom forårsløg, sukkerærter og peberfrugt i, lad det varme med. Server straks med frisk koriander på toppen og ris til.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik