Svinekød i wok

4 pers.

Ingredienser

500 g skinkeschnitzler i strimler
olie
2 løg i tynde både
2 fed hvidløg, finthakket
3-4 forårsløg, fintsnittet
8-10 tørrede abrikoser
1 tsk. frisk, revet ingefær
1 tsk. gurkemeje
1 lille dåse kokosmælk
vand eller bouillon
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Kom lidt olie i en wok eller sauterpande og svits kødet hurtigt ad 2 omgange. Tag det op.
Svits løg, hvidløg og forårsløg til de lige har taget en anelse farve. Kom abrikoser, krydderier, kokosmælk og ca. 2 dl vand/bouillon i og kog op. Kom kødet i, kog det op igen og smag til med salt og friskkværnet peber. Server med nudler eller ris.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik