header

Chokolade-/kirsebærkage

Ingredienser

200 g mørk chokolade, grofthakket
60 g smør
1 dl mel
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
2 æ
135 g sukker
1 spsk. stærk kaffe
60 g mørk chokolade, grofthakket
3 dl tørrede kirsebær
70 g kokosmel

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 180 grader. Smelt de 200 g chokolade og smørre sammen over vandbad. Afkøl lidt.
Bland mel, bagepulver og salt i en skål. Pisk æg, sukker og kaffe til en luftig æggesnas med en el-mikser i en anden skål. Rør chokolade- og melblandingerne i æggeblandingen. Vend kirsebær, hakket chokolade og kokosmel i. Fordel dejen i en smur, lav form.
Bag kagen i 20-25 minutter, pas på at den ikke bliver bagt for meget, en skal være lidt fugtig indeni – sådan lidt brownie-agtig. Dæk kagen med stanniol, hvis den blier for mørk ovenpå.
Tag den ud og afkøl i 10 minutter, vend den ud på en bagerist. Skær den i 8-10 firkanter.