Grillet fersken

6 pers.

Ingredienser

10 spsk. smeltet smør
3 spsk. brun farin
1 tsk. stødt kanel
6 ferskner, halverede
1 dl grofthakket, hvid chokiolade
4 spsk. pistacienødder, grofthakkede
smagsneutral olie til grillen

Fremgangsmåde

Varm grillen op – hvis den ikke er det i forevejen, hvilket jo er det nemmeste!
Pisk smør, brun farin og kanel sammen i en skål. Halver fersknerne og smid stenen væk. Vend de halve ferskner i smørret og sæt dem på grillen – risten penslet med lidt smagsneutral olie – med skærefladen nedad. Grill dem i ca. 1 minut. Vend dem og frodel hvid chokolade i hulningerne. Dryp resten af smørret over. Grill fersknerne til chokoladen er smeltet, ca. 2 minutter. Læg de varme ferskner i dessertskåøle og drys pastacienødder over.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik