Ingefær-appelsinfromage

4 pers.

Ingredienser

4 blade husblas
3 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk. sukker
2 spsk. ingefærlage
saft af ½ appelsin
3 stk. syltet ingefær
3 pasteuriserede æggehvider
2½ dl piskefløde

flødeskum
hakket ingefær

Fremgangsmåde

Læg husblasen i blød i rigeligt, koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker godt. Tag husblasen op af vandet og smelt den i en lille skål over vandbad. Kom ingefærlage og appelsinsaft i husblasen. Rør blandingen i æggene og sæt den i kølskab til den er halvstiv. Pisk hviderne stive og fløden til skum. Vend flødeskum og hviderne i æggene og kom desserten i en skål. Sæt den i køleskab 3-4 timer til fromagen er helt stiv. Pynt med flødeskumstoppe og hakket ingefær.

Comments

comments