Citronfromage

6 pers.

Ingredienser

4 blade husblas
4 pasteuriserede æggeblommer
75-100 g sukker
saft og revet skal af 1 citron
2 pasteuriserede æggehvider
3 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Læg husblasen i blød i rigeligt, koldt vadn. Pisk æggeblommer og sukker til en tyk creme. Tilsæt citronskal og -saft. Tryk vandet af husblasen og smelt den i en lille skål over vandbad. Hæld den håndvarme husblas i æggemassen under piskning.
Pisk æggehviderne stive og derefter piskes fløden stiv. Er æggemassen meget koldt, stivner fromagen hurtigt. Når den er så stiv, at den ikke løber ud, vendes de stiftpiskede æggehvider og flødeskummet i fromagen med let hånd. Sættes koldt i ca. 1 time. Pyntes evt. med flødeskum.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik