header

Pasta med kylling, mandler og appelsin

4 pers.

Ingredienser

300 g kyllingebrystfilet
salt, friskkværnet peber
1 spsk. olie
400 g pasta
50 g mandler
1 dl friskpresset appelsinsaft
2 tsk. reven appelsinskal
3 spsk. olivenolie
salt, friskkværnet peber
Pynt:
mandelflager
hakket rødløg
sorte oliven
2 spsk. friske mynteblade, hakket
Tilbehør:
friskrevet parmesanost
dampet broccoli dryppet med citronsaft

Fremgangsmåde

Skær kødet i strimler. Krydr med salt og peber og steg det i oolie på en pande, til det er gyldent og gennemstegt.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen og afdryp den.
Kom mandler, appelsinsaft, appelsinskal og olivenolie i en blender og miks det sammen til en jævn masse. Smag til med salt og friskkværnet peber og bland det i pastaen. Fordel kyllingekødet over, og pynt med mandelflager, rødløg og sorte oliven samt evt. mynte.