header

Pasta med tigerrejer og safransauce

4 pers.

Ingredienser

500 g frisk tagliatelle (båndpasta)
12-16 tigerrejer
1 fed hakket hvidløg
2 spsk. olivenolie
100 g babyspinat
Flødesauce:
2 dl fiske- eller grøntsagsbouillon
2½ dl piskefløde
2 spsk. citron- eller limesaft
1/4 g safrantråde

Fremgangsmåde

Kog fiskebouillonen ind til det halve. Tilsæt fløden og kog yderligere lidt ind. Opløs safrantrådene i lidt af den varme blanding og rør den i saucen. Tilsæt citronsaft og bring saucen til kogepunktet, under omrøring.
Kog pastaen som beskrevet på pakken.
Svits rejerne med hvidløg i olie ved god varme, til de skifter fare, 2-3 minutter.
Vend pastaen med den lune sauce og tilsæt rejer og spinat lige inden servering.