Kold sommerfrugtsuppe

4 pers.

Ingredienser

1 moden melon
3 kiwifrugter
100-125 g sukker
2½ dl vand
1 dl hvidvin
saft af 1 lime eller citron
1 moden pære eller fersken
200 g friske jordbær

Fremgangsmåde

Skræl melon, halver den og fjern kerner. Skær melonkødet i mindre stykker. Skræl kiwifrugterne og gem den ene til pynt. Purer melon og kiwifrugter i en blender. Kog sukker og vand sammen til sukkeret er opløst. Tilsæt hvidvin og citronsaft, afkøl lagen. Bland sukkerlagen med den purerede frugt og sæt den køligt til den skal spises. Skær den sidste kiwi i tynde både. Skær pære eller fersken i tern og halver jordbærrene. Kom frugten i suppen og server den kold.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik