Æggemousse med rogn

4 pers.

Ingredienser

4 hårdkogte æg

Mousse:
4 blade husblas
½ dl hvidvin
100 g mayonnaise
1½ dl syrnet fløde 9%
200 g stenbiderrogn
½ tsk. karry
½ tsk. paprika
salt, friskkværnet peber
1 bakke karse
2 spsk. klippet purløg
cherrytomater

Fremgangsmåde

Pil æggene og hak dem med en kniv. Læg husblas i blød i koldt vand. Rør mayonnaise, æg, syrnet fløde 9% og halvdelen af rognen sammen. Tryk vandet ud af husblasen og smelt den i en skål over vandbad, rør hvidvin i. Rør husblasen i æggeblandingen, smag til med salt og friskkværnet peber, tilsæt klippet karse og purløg.
Kom blandingen i en form på 3/4 – 1 liter. Dæk den til og sæt den i køleskab til næste dag. Løsn moussen langs formens kant og vend den ud på et fad. Pynt med resten af rognen og små tomater.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik