Omelet med tun

4 pers.

Ingredienser

4 æg
4 spsk. vand
2 fed hvidløg, knust
salt, friskkværnet peber
1 spsk. olie
1 dåse tun i vand
2 tomater
10-12 grønne oliven
1 grøn peberfrugt
2 spsk. persille

Fremgangsmåde

Bland æg, vand, hvidløg, salt og friskkværnet peber. Varm olien op på en pande og hæld æggemassen på. Hæld væden fra tunen og del den med en gaffel. Skær tomater i skiver og peberfrugt i strimler. Fordel tun, tomater, oliven og grøn peber over omeletten, men den endnu er halvflydende.
Stik i massen med en gaffel, så det flydende kommer ned i bunden. Steg omeletten i 7-8 minutter ved jævn varme. Drys med hakket persille og server direkte fra panden.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik