Rancheros – mexicanske æg

4 pers.

Ingredienser

1 frisk rød chilipeber
1 løg
400 g aromatiske tomater
2 spsk. olie
salt, friskkværnet peber
sukker
spidskommen
16 små runde sprøde Nachos chips
4 æg

Desuden:
1 avocado
2 spsk. hytteost
frisk, hakket persille

Fremgangsmåde

Flæk chilien og skrab kerner og frøstol ud. Hak løg, chili og tomater i en foodprocessor eller hak det fint med en kniv.
Varm 1 spsk. olie på en pande og svits tomatblandingen i 5-6 minutter ved jævn varme, til løget er mørt. Smag til med lidt sukker, spidskommen, salt og friskkværent peber. Varm resten af olie på en anden pande og steg æggene. Top tomatsauce og spejlæg op på chips’ene. Skær avocado i skiver og pynt med avocado, hytteost og hakket persille.

Comments

comments