header

Fransk gryde

4 pers.

Ingredienser

500 g okseinderlår
8 små løg
5-6 champignon
1 squash
1 rød peberfrugt
½ mango
2 tsk. olie
salt, friskkværnet peber
4 dl grøntsagsbouillon
2 dl fromage fraiche
1 tsk. rød karrypasta
2 tsk. fransk sennep
2-3 knsp. paprika
Salat:
tomater skåret i skiver
lidt hakket rødløg
citronsaft
fintklippede krydderurter, f. eks. timian, rosmarin og persille
Tilbehør:
kogte ris

Fremgangsmåde

Skær kødet i tern og løgene i små stykker. Del champignon og skær squash, peberfrugt og mango i små tern. Steg det hele i olien i en gryde og krydr med salt og peber. Hæld bouillon over og lad retten småkoge under låg i 30-40 minutter. Rør derpå fraiche, karrypasta, sennep og paprika i og lad retten koge i endnu et par minutter.
Server retten med kogte ris og salat.