Hønsesalat

4 pers.

Ingredienser

600 g kogt kyllingekød
150 g champignon i tynde skiver
1 lille dåse aspargessnitter, afdryppede
1 rød peberfrugt, finthakket
150 g fine ærter, gerne friskbælgede
brøndkarse
salatblade

Dressing:
100 g mayonnaise
1 dl creme fraiche 18%
3-4 tsk. karry
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Rør dressingen sammen og smag den godt til. Hvis dressingen føles for tyk, så tilsæt evt. lidt af væden af aspargessnitterne. Skær kyllingekødet i små tern eller strimler og bland med champignon, aspargessnitter, peberfrugt og ærter. Vend alle ingredienserne i dressingen og smag den til.
Kom salatblade i en skål eller halvdybt fad og kom salaten i. Pynt med brøndkarse.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik