header

Lun bønnesalat med kylling

4 pers.

Ingredienser

2 ds. kidneybønner i saltlage
3-4 kyllingefileter, ca. 400 g
2 tsk. raps- eller olivenolie
4 peberfrugter i forskellige farver
1 finthakket fed hvidløg
1 tsk. paprika
1 tsk. salt
½ dl vineddike
1 finthakket løg
½ dl hakket persille
Tilbehør:
groft brød

Fremgangsmåde

Hæld kidneybønnerne i en sigte, skyl dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
Skær kyllingefileterne i strimler og brun dem i olien på en stor pande i ca. 5 minutter.
Skær peberfrugterne i tern og kom dem på panden med kyllingekødet og salt. Svits det hele i 1 minut.
Tilsæt vineddike og lad det hele koge op. Bland derefter kyllingeblandingen med kidneybønner og finthakket løg. Server persille ved siden af til at drysse over retten.
Giv godt, groft brød til den lune ret.