Små ostepie’er

ca. 20 stk.

Ingredienser

Dej:
50 g fuldkornsmel
175 g hvedemel
125 g smør
1 knsp. salt
ca. ½ dl koldt vand

Fyld:
25 g blød danablue
2 æg
2 dl mælk
2 tsk. mel
salt
50 g revet mellemlagret ost
½ tsk. paprika

Fremgangsmåde

Smuldr smørret i de 2 slags mel. Tilsæt salt og vand og saml dejen. Lad den hvile køligt i 30 minutter.
Fyld:
Rør danablue glat med det ene æg. Tilsæt det andet æg og de øvrige ingredienser og rør fyldet sammen.
Del dejen i 20 stykker og tryk dem ud i små linseforme. Fordel fyldet i formene. Bag pie’erne i ca. 15 minutter ved 200 grader midt i ovnen.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik