Aspargespakker med skinke

4 pers.

Ingredienser

Crepedej:
150 g mel
3½ dl vand
2 æg
1 nip salt

Fyld:
200 g friske, grønne asparges
8 skiver røget skinke uden fedtkant
200 g flødeost naturel
½ dl mælk
salt, friskkværnet peber
1 spsk. dijonsennep
3 spsk. frisk, revet parmesanost

Gratinering:
15 g smeltet smør
1 spsk. frisk, revet parmesanost

Fremgangsmåde

Dej:
Pisk mel og vand sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad dejen hvile i 30 minutter. Bag dejen til tynde pandekager på en mellemstor slip-let pande.
Fyld:
Knæk det nederste af de skyllede asparges af. Kog dem i 5 minutter i letsaltet vand. Hæld vandet fra og skyl dem hurtigt i koldt vand, lad dem dryppe af i en si.
Rør flødeosten med mælk til en jævn sauce. Smag den til med sennep, salt, friskkværnet peber og parmesanost. Læg en skive skinke og nogle asparges delt på tværs på hver pandekage. Kom lidt sauce over og fold pandekagerne på midten. Læg dem på en bageplade. Dryp smør over og drys med parmesanost. Gratinerpakkerne højt i ovnen ved 250 grader i 5-7 minutter.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik