Mozzarellatærte

4 pers.

Ingredienser

dej:
225 g mel
2 tsk. bagepulver
50 g blødt smør
1½ dl mælk

Fyld:
5 aromatiske tomater
1 løg
½ spsk. olivenolie
1 kvist timian
1 knsp. cayennepeber
2 peberfrugter i strimler
150-200 g frisk mozzarella
sorte oliven

Fremgangsmåde

dej:
Smuldr mel, smør og bagepulver. Tilsæt mælk og saml huritgt dejen. Dejen kan rulles ud med det sammen eller trykkes ud i en tærteform.

Fyld:
skær tomaterne igennem og pres dem fri for kerner, skær tomatkødet i tern. Skær løg i skiver og svits dem i 3-4 minutter i olie. Tilsæt tomater, timianblade, cayennepeber, salt og friskkværnet peber. Fordel tomatblandingen i tærtebunden. Skær mozzarella i skiver og kom den ovenpå. Fordel peberfrugterne og stik nogle oliven ned i tilsidst. Bages ved 200 grader i ca. 35 minutter.

Comments

comments