Rispilaf med kylling

4 pers.

Ingredienser

1 løg
2½ dl jasminrus
1 spsk. olivenolie
2 stilke bladselleri
1 peberfrugt
1 fed hvidløg
1 frisk, rød chili, finthakket
4-5 dl kalvebouillon
250 g stegt kyllingekød
salt, friskkværnet peber
1 bdt. persille eller purløg

Fremgangsmåde

Skær løget i tern. Svits løg og ris gyldne i olie. Skær bladselleri og peberfrugt i små tern og svits dem med. Kom knust hvidløg, chili og bouillon ved og lad det simre under låg i 10 minutter. Skær kyllingekødet i små tern og bland det i risene, lad det varme godt igennem.
Tilsæt evt. lidt mere bouillon hvis det er nødvendigt, smag til med salt og friskkværnet peber.
Bland hakket persille eller purløg i inden servering.

Læs mere

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik