Ris med ærter og skinke

4 pers.

Ingredienser

2½ dl langkornede ris
2 spsk. smør
1 løg, hakket
75 g bacon i tern
3/4 liter lys bouillon
300 g friskbælgede ærter
salt, friskkværnet peber
50 g smør
100 g frisk, revet parmesan

Fremgangsmåde

Rist bacontern i 2 spsk. smør i en gryde. Kom løg og ris ved og lad det svitse med, uden at det tager farve. Hæld bouillon i lidt ad gangen, så risene når at opsuge væden mellem hver gang. Lad risene koge i 15 minutter.
Bland ærter i og læg låg på, lad det stå i 10 minutter. Bland smør og halvdelen af den revne parmesan i. Kom det i et halvdybt fad og drys resten af den revne ost over.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik