Fettucine med grønsagssauce

4 pers.

Ingredienser

400 g fettucine
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
2 spsk. olie
1 løg, hakket
3 aromatiske tomater
2 spsk. koncentreret tomatpure
2 spsk. hakket persille
1 spsk. frisk oregano
2 dl grønsagsbouillon
1 spsk. grøn pesto
salt, friskkværnet peber
frisk, revet parmessan

Fremgangsmåde

Skær peberfrugt i små tern. Svits peberfrugt og løg i varm olie. Flå tomaterne og hak dem fint. Kom dem i gryden sammen med tomatpure, persille, oregano og grønsagsbouillon. Rør pestoen i og varm det igennem, mens der røres. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Kog pastaen al dente i rigeligt, godt saltet vand. Lad den dryppe af og hæld den i en varm serveringsskål. Bland grønsagssaucen i. Server med frisk, revet ost.

Comments

comments