Polenta med broccoli

4 pers.

Ingredienser

1 liter grønsagsbouillon
salt
200 g forkogt polentamel
175 g broccoli i små buketter
75 g frisk, revet parmesanost
75 g smør
1 frisk, rød chili, finthakket
1 fed hvidløg, finthakket
friskkværnet peber
3 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Bring grønsagsbouillon i kog og tilsæt polentamelet under konstant omrrøring. Kom salt i. Kog under omrørring i 30-40 minutter eller til den slipper grydens kanter.
Kog imens broccoli i letsaltet vand i 5 minutter. Kom revet parmesan, smør, chili og hvidløg i den færdige grød og bland broccolibuketter i. Krydr med friskkværnet peber.
Kom blandingen i en form eller skål og lad den blive kold og stiv. Vend den ud og skær den i skiver. Dryp skiverne med olivenolie og sæt dem under ovnens grillelement eller grill dem på havegrillen, til de er gyldne og sprøde.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik