Linsegryderet

6 pers.

Ingredienser

200 g grønne linser fra Puy
100 g tørrede abrikoser
1/4 liter vand
2 løg, hakkede
2 fed hvidløg, finthakkede
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. paprika
1 tsk. gurkemeje
½ tsk. kanel
500 g kartofler i store tern
500 g squash i store tern
1 dåse flåede tomater
½ liter bouillon
2 tsk. harissa

Fremgangsmåde

Hæld kogenvand over abrikoserne og lad dem trække mens grønsagerne gøres klar. Svits løg og hvidløg i olie. Tilsæt krydderier og lad det svitse kort. Vend linser, grønsager og tomater i, spæd op med bouillon.
Tilsæt harissa og abrikoser med væden og lad det simre i 25-30 minutter. Smag til og server med godt, groft brød.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik