Spansk bønnegryde

4 pers.

Ingredienser

400 g hvide bønner
1 løg, hakket
2 fed hvidløg, finthakkede
3 spsk. olivenolie
1 stilk frisk mynte
5 dl hvidvin
500 g bacon i skiver
200 g chorizopølse
salt, friskkværnet peber
1 bdt. persille

Fremgangsmåde

Kom de udblødte bønner i en gryde og hæld nyt vand ved, så de lige er dækket. Bring det i kog og lad bønnerne koge i 45 minutter.
Svits løg og hvidløg i olien. Kom mynte i og tilsæt vinen. Lad det koge i 5 minutter. Kom de afdryppede bønner i sammen med pølse og baconskiver. Krydr med salt og friskkværnet peber. Lad retten koge til bønnerne er møre. Drys med hakket persille inden servering.

Tidligere artikelHvorfor er mærketøj så dyrt?
Næste artikelIndkøbspolitik