Fyldte, gratinerede squash

4 pers.

Ingredienser

4 squash
salt

Fyld:
1 løg, hakket
1 spsk. smør
100 g champignon i skiver
100 g røget skinke i strimler
2 dl fløde 13%
salt, friskkværnet peber
2 spsk. koncentreret tomatpure
4 spsk. revet ost

Fremgangsmåde

Skær squash igennem på langs. Kog dem i letsaltet vand i 5 minutter. Læg dem i et smurt fad.
Svits løg i fedtstoffet. Tilsæt champignon og skinke, lad det stege i ca. 2 minutter. Hæld fløden i. Krydr med salt og friskkværnet peber + tilsæt tomatpure.
Kom fyldet i squash og drys med revet ost. Gratiner i 5-10 minutter ved 250 grader, til de har fået farve. Server med spaghetti eller ris.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik