Fedtfattig lime-konfektkage

Ingredienser

3 æg
225 g sukker
60 g mel
½ tsk. bagepulver
20 g kakao
2 tsk. vaniliesukker
et nip groft salt
250 g kvark (1%)
revet skal af 1 lime
smør og lidt mel til formen
Pynt:
flormelis
evt. limeskiver

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 200 grader.
Smør en springform og drys den med mel. Pisk æg og sukker hvidt og luftig. Bland mel, bagepulver, kakao, vaniliesukker og salt og rør blandingen sammen med æggemassen. Tilsæt derefter kvark og revet limeskal og rør det hele grundigt sammen.
Fordel dejen i formen i et jævnt lag og bag kagen i den varme ovn i 20-25 minutter. på næstnederste rille. Lad den afkøle og sæt den derefter i køleskab indtil servering.
Nyd den iskold, pyntet med sigtet flormelis og evt. tynde limeskiver.

Comments

comments