header

Kalkunrulle med krydret fyld

4 pers.

Ingredienser

4-5 store kalkunschnitzler
smør/olie til stegning
2 dl bouillon
1 bk. rucola
Fyld:
1 hakket løg
2 spsk. olie
2 pressede fed hvidløg
6-8 hakkede, bløde soltørrede tomater
1-2 spsk. hakket frisk oregano
2 spsk rasp
salt, peber
Tilbehør:
Pasta

Fremgangsmåde

Læg schnitzlerne tæt ved siden af hinanden og bank dem ud til en aflang plade. Tilbered fyldet således: svits løget i olie og tilsæt så de øvrige ingredienser. Bred fyldet ud på kødet og rul ddet derefter sammen til en fast roulade, der holdes sammen med bomuldsgarn.
Brun rouladen godt i smør/olie, spæd med bouillon og lad den stege under låg i ca. 15 minutter. Tag den derpå op og lad den hvile lidt, inden den skæres i tynde skiver.
Vend rucolasalaten i den varme stegesky og server den med kødet til nykogt pasta.