Sennepskylling

4 pers.

Ingredienser

1 kylling, ca. 1½ kg.
1 spsk. dijonsennep
20 g smør
salt, friskkværnet peber
4 skalotteløg
1 dl vand
½ spsk. hakket, frisk esdragon
1 dl fløde 13%
lidt maizena

Fremgangsmåde

Parter kyllingen i portionsstykker. Gnid kyllingestykkerne med salt og friskkværnet peber, smør dem med sennep. Lad dem brun i smørret, men ikke for høj varme så sennep’en branker. Drys med salt, friskkværnet peber og esdragon.
Skær løgene i kvarte og kom dem i gryden med vandet. Lad kyllingen simre i 50-60 minutter under låg, til den er mør og gennemstegt. Tag stykkerne op og hold dem varme mens saucen laves. Pisk fløde i stegeskyen og kog den igennem, jævn evt. med lidt maizena udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og friskkværnet peber – evt. lidt mere sennep. Server med kogte ris og lidt kogte små gulerødder.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik