Koldhævede citronboller

12-14 stk.

Ingredienser

25 g gær
5 dl vand
revet skal af 3 citroner
200 g durumhvede
450-500 g mel
2 tsk. salt

Fremgangsmåde

Bland gær, vand, citronskal, durumhvedemelet og 200 g af hvedemelet ien skål og ælt dejen 6-8 minutter. Tilsæt salt og mere mel og ælt et par minutter mere. Del dejen i 12-14 stykker og form dem til boller. Læg bollerne på en plade med bagepapir.
Læg et fugtigt viskestykke over og lad bollerne hæve natten over i køleskab.
Tænd ovnen på 250 grader. Tag bollerne ud af køleskabet og lad dem stå 15 minutter på køkkenbordet. Sæt bollerne i ovnen på midterste rille og sænk varmen til 225 grader. Spray lidt vand i bunden af ovnen og bag bollerne 20-25 minutter.

Comments

comments