header

Kylling i rabarbersauce

4 pers.

Ingredienser

1 kylling a 1½ kg.
1 spsk. olie
salt, friskkværnet peber
300 g rabarberstilke
2 rødløg
2 spsk. flydende honning
½ spsk. frisk, revet ingefær
1 dl tør rose- eller hvidvin
1 dl fløde 13%

Fremgangsmåde

Parter kyllingen og gnid stykkerne med salt og friskkværnet peber. Brun dem i en gryde i olie. Tag kødet op. Hak løg og skær rabarber i 2 cm. lange stykker. Svits de to ting i gryden i ca. 5 minutter. Tilsæt honning og ingefær, spæd med vinen og bland det hele godt sammen. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden og lad dem simre møre i 45-60 minutter. Tag kyllingestykkerne op. Pisk fløden i skyen og smag til med salt og friskkværnet peber. Server med ris eller nye kartofler.