Kylling i karry

4 pers.

Ingredienser

1 kylling a 1½ kg.
15 g smør
½-1 spsk. karry
1 rød peberfrugt
1 dl bouillon eller vand
salt, friskkværnet peber
1 dl creme fraiche 38%

Fremgangsmåde

Del kyllingen i kvarte eller 1/8. Gnid stykkerne med salt og friskkværnet peber. Lad smørret blive gyldent i en stegegryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Kom karry i og lad det svitse lidt. Skær peberfrugten i strimler. Tilsæt peberfrugt og halvdelen af bouillon. Lad kyllingestykkerne stege ved svag varme og under låg i ca. 50 minutter. Tag kyllingestykkerne op og læg dem i et varmt, halvdybt fad. Hæld resten af bouillon og creme fraichen i gryden. Kog det igennem, mens der piskes og smag saucen til. Hæld sauce og peberfrugtstrimler over kyllingen og server med løse ris.

Comments

comments