Kylling i karry

4 pers.

Ingredienser

1 kylling a 1½ kg.
15 g smør
½-1 spsk. karry
1 rød peberfrugt
1 dl bouillon eller vand
salt, friskkværnet peber
1 dl creme fraiche 38%

Fremgangsmåde

Del kyllingen i kvarte eller 1/8. Gnid stykkerne med salt og friskkværnet peber. Lad smørret blive gyldent i en stegegryde og brun kyllingestykkerne på alle sider. Kom karry i og lad det svitse lidt. Skær peberfrugten i strimler. Tilsæt peberfrugt og halvdelen af bouillon. Lad kyllingestykkerne stege ved svag varme og under låg i ca. 50 minutter. Tag kyllingestykkerne op og læg dem i et varmt, halvdybt fad. Hæld resten af bouillon og creme fraichen i gryden. Kog det igennem, mens der piskes og smag saucen til. Hæld sauce og peberfrugtstrimler over kyllingen og server med løse ris.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik