Svinekoteletter med øl-/sennepssauce

4 pers.

Ingredienser

4 svinekoteletter uden ben, 2 cm. tykke
olie til stegning
salt, friskkværnet peber

Sauce:
2 løg i tynde både
10 g smør
1 dl øl
1½ dl fløde 13%
1 spsk. dijonsennep
½ tsk. maizena
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Dup koteletterne tørre og krydr med salt og friskkværnet peber. Brun koteletterne i 1 minut på hver side, skru ned for varmen og steg dem så 3 minutter mere på hver side. Tag dem af panden.
Sauce:
Lad løgene småstegte i smørret ved jævn varme. Hæld øl og fløde ved. Pisk sennep sennep i og maizena udrørt i lidt koldt vand. Kog saucen igennem og smag til med salt og friskkværnet peber. Server saucen til koteletterne sammen med kogte ris og grønsager.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik