Hindbærkage

Fryseegnet.

Ingredienser

Dej:
200 g mel
75 g sukker
2 tsk. bagepulver
1 æg
1 dl mælk
75 g smeltet smør
Fyld:
250 g hindbær
3 spsk. brun farin
3 spsk. mel
30 g hakkede nødder
25 g smeltet smør

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader.
Bland de tørre ingredienser sammen. Pisk ægget sammen med mælk og smør og rør de tørre ingredienser i. Bred dejen ud i en lille smurt bradepande. Drys bærrene over dejen. Rør farin, mel, hakkede nødder og smør sammen og fordel det over bærrene.
Bag kagen midt i ovnen til den er gennembagt og gylden, ca. 25 minutter. Lad kagen afkøle på en rist.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik