Mørbrad fyldt med persille

6 pers.

Ingredienser

2 afpudsede svinemørbrad
salt, friskkværnet peber
2 bdt. persille
20 g smør/margarine
2 dl bouillon eller vand

sauce:
1 dl fløde 13%
1-2 spsk. mel

Fremgangsmåde

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Snit mørbrad op på langs og bank dem lidt falde med håndroden. Drys med salt, friskkværnet peber og hakket persille. Rul mørbraden sammen på langs og snør den med bomuldssnor.
Brun mørbrad i en gryde i smør/margarine på alle sider. Tilsæt bouillon eller vand og steg dem i 7-8 minutter på hver side = 15 minutter i alt. Tag mørbrad op og fjern snor. Skær i skiver på skrå.
Sauce.
Kog skyen op med fløde. Jævn denlet og kog i 3-5 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Comments

comments