Ostegratinerede rødtungefileter

4 pers.

Ingredienser

600 g rødtungefileter

Sauce:
250 g champignon i skiver
2 spsk. smør
2 spsk. mel
2 dl fløde 13%
2 dl halvtør hvidvin
4 flådede, hakkede tomater
10 sorte oliven i skiver
2 spsk. dild, hakket
1 fed hvidløg, finthakket
2 stilke frisk, hakket esdragon
1 spsk. rød peberfrugt, hakket
salt, friskkværnet hvid peber
50 g revet ost
3 spsk. smør

Fremgangsmåde

Svits champignon i smør. Drys melet over og spæd med fløde og hvidvin, pisk hele tiden og lad saucen koge i 3-5 minutter.
Tilsæt tomater, oliven, dild, hvidløg og krydderier. Smag saucen til. Læg fileterne i et ovnfast fad. Hæld saucen over og fordel revet ost ovenpå. Læg smør på i små klatter. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Comments

comments