header

Ovndampet havtaske med agurk

4 pers.

Ingredienser

800 g havtaskefilet
salt, friskkværnet peber
1 citron
2 spsk. smør

Sauteret agurk:
1 agurk
2 forårsløg, fintsnittet
1-2 spsk. smør eller olie
citronsaft
2-3 spsk. klippet dild

Fremgangsmåde

Kom fisken i et smurt ovnfast fad. Dryp med citronsaft og krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld ½-1 dl vand ved. Dæk med stanniol og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Skær agurk i meget tynde skiver. Kom dem i en gryde med forårsløg og smør. Damp i få minutter. Bland citronsaft i og krydr med salt og friskkværnet peber. Vend klippet dild i.
Del fisken og anret hvert stykke på agurkeblandingen på varme talerkner. Pynt med citronbåde.