Ovndampet havtaske med agurk

4 pers.

Ingredienser

800 g havtaskefilet
salt, friskkværnet peber
1 citron
2 spsk. smør

Sauteret agurk:
1 agurk
2 forårsløg, fintsnittet
1-2 spsk. smør eller olie
citronsaft
2-3 spsk. klippet dild

Fremgangsmåde

Kom fisken i et smurt ovnfast fad. Dryp med citronsaft og krydr med salt og friskkværnet peber. Hæld ½-1 dl vand ved. Dæk med stanniol og sæt fadet i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.
Skær agurk i meget tynde skiver. Kom dem i en gryde med forårsløg og smør. Damp i få minutter. Bland citronsaft i og krydr med salt og friskkværnet peber. Vend klippet dild i.
Del fisken og anret hvert stykke på agurkeblandingen på varme talerkner. Pynt med citronbåde.

Comments

comments

DEL
Tidligere artikelMad ud af huset
Næste artikelIndkøbspolitik